Muzyka relaksacyjna oraz Dzień Dziecka

Tutaj kierujcie pytania do mnie, na które postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości.

Muzyka relaksacyjna oraz Dzień Dziecka

Postprzez GrejSowa So, 02.06.2007 10:12

Pani Krystyno

Chciałabym się zrewanżować i polecić Pani najnowszą płytę norweskiego pianisty jazzowego, który nazywa się Ketil Bjornstad. 3-płytowy album nosi tytuł "The Rainbow Sessions" i jest w sprzedaży. Po raz pierwszy usłyszalam Ketila na ścieżce dźwiękowej do filmu "Samotność w sieci". To była miłość od pierwszego usłyszenia. "The Rainbow Sessions" dostałam ostanio od Małgosi Sz i właśnie jej slucham. To znaczy płyty, ale i Małgosi czasem też...;-) Gwarantuję Pani, Pani Krystyno, że jak będzie jej Pani słuchała wracając do domu (proszę wracać z daleka, bo to aż 3 płyty), to będzie się Pani czuła, jakby wracała z miesięcznego urlopu. Przy okazji najbliższego "obchodu" po forum serdecznie zapraszamy Panią choć na chwilę do Rozmów Kulturalnych ;-) Tam dwie szalone dziewczyny - Małgorzata i Eve, obie z Holandii, zarażają skandynawskim jazzem!

Pozdrawiam serdecznie

MM

P.S. Pocałowałam od Pani mojego 21-letniego Miśka. Ale się ucieszył! No, jak dziecko ;-)
GrejSowa

Postprzez Krystyna Janda N, 03.06.2007 12:24

Jak miło! Moi jeden prawie 17 drugi prawie 18 się wytarli po moim pocałunku w policzki. Serdeczności. Dziękuję za polecenie płyty.
Krystyna Janda
Właściciel

Powrót do Korespondencja