Szanowna Pani, wywołała mnie Pani, więc odpisuję, żeby nie być niegrzeczną, ale nie wiem, czy wypada nam dyskutować w korespondencji Pani Krystyny.
Widzę, że kierują Panią wielkie emocje, ale takie dyskusje to chyba nie tu ... zawsze też może Pani założyć partię.
Napisałam do Pani Krystyny, a nie, z całym szacunkiem, do Pani, nie znam Pani, nie lubię dyskutować z osobami nieznanymi i jeszcze przez monitor komputera, przykro mi.
Tak, napisałam szczerze do Pani Krystyny Jandy, bo jest mądrą, inteligentną osobą, wspaniałą matką, aktorką, bardzo dobrym człowiekiem. JEJ zdanie jest dla mnie ważne. Jestem dumna, że to właśnie Pani Krystyna została Człowiekiem Wolności. Chciałabym mieć taki intelekt, taką mądrość życiową, taki talent, taka urodę, tyle sukcesów. Ja kocham ludzi mądrych i chylę czoła przed Panią Krystyną. Można mieć oczywiście inne zdanie, ale zatem nie rozumiem, co Pani robi na tym forum. Z całym szacunkiem, ale jest tylu wszędzie dyskutantów politycznych ...
Tak, napisałam szczerze do Pani Krystyny, bo jest mi smutno. Tak, to moja Polska, moi politycy ... i tyle, nie chodzę na wiece, tylko na wybory. Szanuję innych poglądy, a ja mam takie jak napisałam wcześniej i tyle. Nie widzę potrzeby dyskutowania z Panią tutaj właśnie.
Serdecznie pozdrawiam. Zuzanna