A myślisz, że taki ser nadaje się na pizzę ? Bo ja jestem wilekim fanem , a bardzo lubię takie samemu zrobione składniki, chociaż co do pizzy to póki co mi tak średnio wychodzi i wolę czasem zamówić z mojej ulubionej pizzerii
https://www.pizzadominium.pl/ bo nie mogę znaleźć dobrego przepisu albo po prostu mój piekarnik się nie nadaje do zrobionia dobrej pizzy :/ a jeszcze co do sera to czy do sera takiego źółtego do sklepu dodaje się źółtko też ? boje się jak to wpłynie na smak, wiem , że do niektórych, tych mocno źółtych dodają barwnik annato, ale nie wiem czy on nie jest niezdrowy, więc chętnie bym spróbował z źółtkiem, ale tak jak mówiłem, nie chce zepsuć smaku, a szczerze to dla mnie ser może być nawet zielony, nie zależy mi na kolorze, tak długo jak bedzie smakował tak jak powinien smakować, daj znać to sobię spróbuje ten przepis, albo w sumie jak bedę miał czas to po prostu przetestuje kawałek z jajkiem i bez i dam wam znać jaka jest róźnica w smaku, bo w wyglądzie to w sumie wiadomo