A rzeczywiście piękne zdjecie !!! - juz sobie zapisalam na wszelki wypadek. No robi wrażenie!!!
I ta łąka makow !!!! uwielbiam takie klimaty...potem rzuce okiem na inne
Soniu to twoj jest Krzys tak? Przykro mi ze tak sie porobilo - choroba:(( z autkiem
.........no na szczescie nikomu nic sie nie stało i u naszego szkoda nieduza a ten czinkus cały przód wgnieciony i lampy rozbote, jednak co ford to ford......
foto super tym bardziej ze artysta młody to duzy sukces..........
hahahaha.... respekt.... wciąż zapominam, że ja przeciez jestem ponoć wredna i niszczę wszytkich wokół ;) taką opinię mi ktoś usilnie wyrabia, a mnie to dziś rozbawiło przecudnie :))))
..............oj matka bo oni chodza w okularach pociapkanych watą cukrową i nie widza Twej gołebio - sowiej duszy ( o boze jak ja cos wymysle), i musk im sie zacina od tych słodosci ................bo wolą lukier choc w srodku zakalec..........
............Dancerko nic sie bój, choc całkowicie bez strachu sa ludzie bez wyobraźni, akurat u Ciebie trochę respektu nie zaszkodzi bo czasem jak palniesz to sama pod biurko wpadam..........:)))))))))))))
...............no czasem ci sie zdarzy tak jak dzis ze na starość ktos pięknieje........jaka STARO¦ć..........kobito....a ze pieknieje to prawda.......:))
oj dziewczęta, dziewczęta! bez respektów mi tutaj i bez lęków i jęków i w ogóle ja dziś ma swoje duchowe imienki więc wypijmy zdowie moje i Kj i bawmy sie do rana :)