jakie wymuszanie???????? nie dostałam żadnego prezentu, a i zyczenia były jakieś takie "grzezcnościowe"... ech.. idę sobie niedowartościowana i opuszczona i niekochana i w ogóle!!!
................no i jak tu wytrzymac z Tobą Matka ...............oj Dancerko nie zrażaj sie ...matka kocha balet ..........podoba jej sie prezent!!!!!!!!
Hejjjj!!! Solenizantko!!!!!!!!! Wstawaj!!!!!!!!!!! Skoro juz wiem ze lubisz rózne stworzenia małe i duże posyłam Ci posłańca z życzeniami ...............(może to Ksiązę????)..........
........słonko mnie obudziło;))) żartuje, wstałam , bo tam juz mam ze im póxniej sie kłade tym wczesniej wstaje............a słonko dopiero teraz zagląda niesmiało.........
dzis dziennik KJ jak zwykłe cudo, a dla mnie dzis ma wymowe niesamowitą jakby ktos czytał w moich myslach...............
Soniu
Masz racje -bardzo mądre słowa. Tak - Krystyna Janda jest dla mnie przewodnikiem duchowym. Zresztą to jedna z najbardziej inteligentnych aktorek.
Biorę się za filozofię :)
Już dawno wstałam :)))) Juz o 8 limuzyną zwiedzałam stolicę wraz z moim szanownym ojcem i tocząc bój o kolor śian w moim pokoju tłumaczyłam mu na wszelkie sposoby, że kremowy to nie jest kolor :))))
Kj jest boska i jak wczoraj sama mówiła - "wszystko czego się dotknie... to powstaje z tego rzecz przynajmniej poprawna "
no to ja Wam wyślę z rana dzisiejszą Solenizantkę Nieobchodzącą :) Znów praca fotoreportera pozostawia wiele do życzenia, ale podobał mi się uchwycony ułamek sekundy kiedy twarz Kj była oświetlona flashem z czyjegoś aparatu.
Czyli Solenizantko musi być to światlo- inaczej ekspozycja?
To wiem - nei bede mowic o metodach kiedys stosowanych czyli lustrach( cos jak folia) do oswietlenia.
Mnie zachwyca fotografia w ruchu czyli w tancu...