przez M.C. Cz, 05.10.2006 08:48
Poznowieczornosc, a wlasciwie nocnosc, czo szlychac HP?
MAM, MAM wierszenke, wkleeeeejaaaam!
And I never thought I'd feel this way (a wlasnie ze to bylo do przewidzenia, ze wieczorem, w srode to sie czlowiek czuje zmeczony)
And as far as I'm concerned (kto by sie tam mna przejmowal, hi hi, no chyba ze Druhnny sie czepia wierszenek jak te rzepy cholerkowe!)
I'm glad I got the chance to say (zaraz powiem, zaraz powiem tylko prosze mi dac odrobine wody,w gardle mi troche zaschlo ekhm ekhm....)
That I do believe I love you ("believe I love You"????!!!!! Albo LOVE albo nie LOVE, prosze mi tu wiara miloscie nie zaslaniac!!! HA! A moj przepis na kostium halloweenowy spaceruje po Chinskim Murze, Na Sciane to wogole nie mozna liczyc!)
And if I should ever go away (wlasnie ide "away", czili spac, phi)
Well then close your eyes and try (Maszmunie opowiedz mi jak to jest gdy ma sie rozluzniona twarz, wypoczeta twarz, pourlopowa twarz, jestem niemilosiernie spieta, zamykanie oczu nie pomaga)
To feel the way we do today (no to od czego zaczac? Dzisaj czulam, radosc, zmeczenie, optymizm, inspiracje, pospiech, glod, czulosc, zmeczenie, deszcz, obojetnosc, spokoj....wymieniac dalej?)
And then if you can remember (a co ja mam niby pamietac?! Na SV nie bylam, w Polonii nie bylam, Sowy nie widzialam, Sciany nie widzialam, acha....odzywa sie male denko....)
Keep smiling, keep shining (Kurczenkola jak mnie ten wers wkurza!!!! Za duzo w nim bizuterii!)
Knowing you can always count on me, for sure (a moze by sie tak przebrac w Counta Dracule na Halloween, co?)
That's what friends are for (ludzie jaka ta wierszenka roszczeniowa! Po co i po co! Po prostu sa i juz!)
For good times and bad times (albo zwyczajne czasy, srednie na jeza)
I'll be on your side forever more (bo na nirwanie przyjazn sie nie konczy, nirwana to dopiero poczatek!)
That's what friends are for (prosze o przyklady z zycia wziete)
Well you came and opened me (Maszmun chcesz opowiedziec o....Krecie?)
And now there's so much more I see (no mowie, Maszmun wraca od Kreta i juz sie jasniej robi, Ita mowi ze ma byc pelnia!)
And so by the way I thank you (nie zebym sie podszywala pod Lingwistke, ale lubie, od strony lingwistycznej, zwrot "by the way", piekny jest, co nie?!)
And then for the times when we're apart (pachnie mi tu znowu pozegnaniem, no to myk do nastepnego wersu...)
Well then close your eyes and know (Sowa, czy mozna sie zglosic na korepetycje z bezwzrokowosci?)
These words are coming from my heart (czyli czesci ukladu krwionosnego, bum,bum)
And then if you can remember (a co to, Amnezja znowu harcuje po szufladach?)
Keep smiling, keep shining (prosze bardzo zaraz sie wysmaruje cremem na noc i bede blyszczec, phi)
Knowing you can always count on me, for sure (na 102/444%?)
That's what friends are for (takie rozne glaski, U&U, przytulanki, no...same rozumicie kulizanki)
In good times, in bad times (you can always count on New York Times! Codziennie slonce czy deszcz dostaje kopie do skrzynki!)
I'll be on your side forever more (a po ktorej stronie lewej czy prawej?)
That's what friends are for (na odspiewanie piosenki? SURE!)
Tekst???? + (Emcia, nastroj jak widac wyzej, w pieknej tradycji nie-halo, hi hi, trzeba sie bylo dopisac do Bronki...)
Co to ja jeszcze chcialam powiedziec....
Aaaaa, Sowa, luuudzie jak Ty nawet z powaznej tesknoty potrafisz majtki zrobic....Normalnie rece opadaja. Czlowiek sowie oferuje CZTERY DNI SWIETEJ TESKNOTY w intencji Cesarzowej, a Ty od razu Klub chcesz zakladac, hi hi. Dobra Sowa, wpisuje sie do Klubu Nieustajacej Tesknoty, KNT. Jakos bardziej mi sie podoba moja nazwa niz KSZS. I jest taki bardziej nirwanowy. Nawet jak Sciana wroci to i tak mozemy sowie tesknic, a KTO nam zabroni? A jeszcze tylko zapomnialas, ze bedziemy sowie spogladac na zdjecia, co? No to wklejaj, hi hi. A KTO nam zabroni? O, juz sie np. za Toba stesknilam, pedze do kredek, ladne kolory sowie wybralas, wiesz? Takie Sowie.
PS Acha, dzieciece raczki, czek, a zaspane dzieciece raczki to takie miekkie sa...
PS DVD, nie ma sprawy, daj pozyc panu od Programow Discovery, co Ty chcesz zeby nervicy dostal?!
PS "Lubie chodzic na nogach", a co tu jest do gadania??? Jakbys chciala pochodzoc to co innego.
PS Luuudzie, sowa, to Ty caly dzien dzisiaj z przystanku pisalas? To przystanki w W-wie sa juz bezkablowe?
PS Biore medal za bajemke (tez mi sie podoba nazwa, a Druhny czego sie nie dopisaly?! Taka piekna bajemka sie zmarnowala...). Fryta oczywiscie smazona na oleju z oliwek, co?
PS Sowa, nie mam zadnej wizji powrotu Sciany, co to moze znaczyc, az sie przestraszylam...Kurnola, chyba Jej Wielebnosci Cesarzowej dlugo nie bedzie...
Bronka, a Stana Borysa to ja nie pamietam, za mloda bylam, hi hi. A jakie Wy z Teremi w ogole jestescie niedomyslne....Jak to gdzie je ma?! Maszmunie, korepetycje dla Druhen!
Maszmunie a dlaczego ja nie dostalam sieci tylko bizantyjski kosciolek?! Czy Ty chcesz przez to powiedziec ze nie kazdy nadaje sie do sieci, hihi.... DZIEKUJE, cudny jest! Teraz czekam na mnicha z tatuazem, ekhm ekhm.
Teremi, jak MUS to MUS. Wierszenka jest na Twoje rozkazy!
PS DNO musi byc! Co to by bylo za HP, co to by byl za Kredens, jakby niebylo DNA?!
PS Hi, hi, nie nazwa motyla to nie aluzja, to nazwa, ale tez mi sie spodobala.
PS Wiedza kwiatowa, eeeee tam.
PS Zgadza sie jeden Gosc wyjechal, drugi Gosc zostal na zime. A co nie pisalam? Bo juz sie pogubilam w tych golebiach, hihi.
Ita, acha, czek mam juz linie bezkablowa, uffff. "Austrian Copper", niech wiec bedzie, ze ma moc telepatyczna. Prosze w moim imieniu zjesc kawalek sernika, albo tort Sachera jeszcze lepiej, mmmniammm. No i na zdjecia z wielkiego swiata Idy czekam, ale niech mnie tutaj Druhna nie obraza, a co jest zlego w zdjeciach roslinek?! No, to prosze nie marudzic i wklejac roslinki!
No to spadam Druhny, mam film "Junebug", ogladaly? PA.
PS Maszmun JEST, to co wstepujesz do KNT?
PS Druhny u mnie wlasnie zaczal Padac Swiety Deszcz! Czy Wy wiecie co to znaczy????