przez julia5 Pt, 08.04.2005 22:43
mam male pytanko do was wszystkich. czy jutro czyli w sobote tez bedzie marsz? ja wlasnie wrocilam z marszu, to bylo cos pieknego, chociaz musze przyznac ze bylo troche ludzi ktorzy chyba nie wiedzieli po co przyszli. znalezli sie w tlumie tacy ktorzy szukali rozrywki, co jest oczywiscie bardzo smutne i zalosne. mi bardzo wiele dal ten marsz, dal mi przy okazji taka cenna chwile zastanowienia. bardzo bym chciala aby nasza pamiec po papiezu nie ograniczyla sie tylko do marszow i swiatelek, bo mysle ze to nie o to w tym wszystkich chodzi. ten czlowiek probowal nas czegos nauczyc, pokazmy mu ze rozumiemy jego nauke i umiemy ja wtloczyc w nasze zycie... dzis pod kosciolem sw.anny krzyczeli "swiety, swiety..","nie ma lepszego od Jana Pawla II","Karol Wojtyla","w tobie nasza sila".... dziekuje wam za to. jesli wam cos wiadomo na temat jutrzejszego dnia to piszcie... a i mam pytanie do Pani Krystyny Jandy...czy Pani tez uczestniczyla w marszu? niby byl to marsz studentow ale bylo sporo ludzi starszych...pozdrawiam.