przez ewe Cz, 19.05.2005 11:37
Witam drogie oczko. Dopiero sie do komputera dorwalam, bo jestem chwilowo u "tesciow" :)) wiec musze sie integrowac a nie siedziec przy kompie :P Ale dzis pusto w domu i mozna w necie pobuszowac :P
Ale ale, co ja widze? O. co z toba? Wez ty sie babo w garsc nooo, bo bede musiala tam przyjechac i ci do dupska nakopac no! Bo kto to widzial prosze ja ciebie!
A dla poprawy humoru powiem Ci, ze ostatnio bratam sie z 63 letnia holenderka, ktora gada do mnie po holendersku a ja udaje, ze rozumiem (no cos tam rozumiem, ale nie jak ktos do mnie miejscowa gwara gada to nie bardzo mi to idzie.. :) Wiec ostatnio bylam w kanjpie na dyskotece z ta 63 letnia Rit, 40 letnia Petra (corka Rit) i 55 letnia Maria ("tesciowa") no i juz sam widok tanczacej Rit byl zabojczy. Ale pozniej wracalysmy do domu, Rit nie miala roweru, ja mialam i juz mi sie miala wladowac na bagaznik, zeby ja zawiezc do domu... Ale ja stweiordzilam ze nie dam rady, bo jest to kobieta dosyc korpulentna... wiec ona niewiele myslac wladowala mnie na bagaznik, sama sie wladowala na siodelko i dziarsko popedalowala do domu.. a ja pekalam ze smiechu :)))))
No ale tymczasem jade sie przejechac do Hulst, albo gdzies tam, gdzie mnie pedaly zawioza :)
Milego dnia.
PS. Jutro juz wracam do domku, wiec znow bede tu czesciej zagladac, bo juz sie za wami stesknilam.
PS2. O. glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!