Lody dla was dziewuszki :))
Ja chyba sie zaraz przejde poszukac czapli, tylko zebym nie zapomniala stanika zalozyc (po prysznicu jakos tak mi wygodniej bylo bez :O
A jak mnie jakis turek albo marokan przyuwazy to bedzie zle!
bo z tego co widzę są to lody waniliowe w towarzystwie melonów, czarnych winogron, bananów i mandarynek, na dywanie z sosu adwokatowego i pod kołderką z karmelowych nitek :)
Ostatnio edytowano So, 16.07.2005 16:50 przez o., łącznie edytowano 1 raz
kurcze, a nam gdzieś się Kj zawieruszyła... może sobie zbyt mocno do serca wzięła sugestię nicolasa i postanowiła ograniczać się tylko do 10 postów tygodniowo? o co to to to nie! Kj, wracaj!!!!!
Soniu wlasnie O. wpadla na pomysl genialny!
Poniewaz Holendrzy to narod nieznajacy samku pierogow i innych poslkich specjalow, tzreba Ciebie tu sciagnac (bo juz od poludnia ruskie lepisz) i zmontowac ekipe od pierogow :))) I Bedziemy furrore robic! A co?!
Jestem!!!!!!!! Juz dawno zapomniałam, ze dzis ruskie robiłam i jadłam!!!! tyle godzin temu to było!!!!!!!!
NIE MIAŁAM INTERNETU!!!!!!!! koszmarrrrrrrrrr ale za to schody 1 raz od wielkanocy umyte i dziecie mimiłosc wyznało za pierogi ruskie, wiec nie bede grandy robic firmie. która mi net do domu dostarcza ...........:))) Witam!!!!! oko!!!!!! Dobry wieczór.....ja na dzis zamawiam ..........."Kanadyjskie Zatracenie "................ot co......:)