przez Ściana Pt, 12.08.2005 00:53
Dzien taki jak zwykle, czyli DNO!
OluB - no przeciez mowie, ze ja od zmyslow odchodze, a ta M. (Malpa zwana Grejs) cicho siedzi w kacie. Greeeeeejs!!!! Jestes tam? Malgosiu???
MC - jak to, co autor mial na mysli? Jaki podtekst? Zolw i zuraw po prostu. Hi, hi. PS Ja tam podtekst widze, ale siedze cicho. Zreszta Gocha napisala wyraznie: moje ostatnie przyrodnicze obserwacje z konferencjo-urlopu. Po prostu.
MC nie podskakuj z tym Woodstock, tylko sobie usiadz w tej mgle i posluchaj jak wiatr pieknie gra. Jesli nie gra, to mozesz sprawic, zeby Ci sie zdawalo, ze gra. Hi, hi. Niech zyje Woodstock!
Gocha - Zgadzam sie w 100%. Juz zapomnialam o czym mowa, wykreslilam z glowy, zeby nie zapetlic sie w mysleniu "zaluje", "czy dobrze robie". Przeskoczyc klode i MOVE ON.
Dobrze mowie?
Izabello - co Ty tak biesiadnie? A do roboty!!! A nie tylko siedziec za stolem i biesiadowac do bialego rana! Czytam te Twoje piosenki i w kazdej widze jakies podwojne dno, czy to moje zboczenie zawodowe (czytanie ze zrozumieniem), czy to zbieg okolicznosci?
MaSZa- jaki telewizor? Jakie skacza? "A o co chodzi?" Piosenki jeszcze nie bylo, ale juz jest. Piekna.
Magnolia - zapomniana? Ciebie sie nie da zapomniec! Hi, hi.
MaSZa - jak to co zabrac w Bieszczady? Siebie i apart fot. zeby potem fotki wklejac w National Geographic czyli HP. Bierz przyklad z Efki, Rudi i Pani Sput.
Nie marz po cichu o mgle w Kalifornii, zacznij glosno. Tylko na glos wypowiedziane marzenia maja szanse na spelnienie.
MC - nie wiem, czy mozesz juz czuc ulge czy nie. Chyba nie. Przede mna ostatnie starcie czyli powiadomienie mojego bossa o mojej decyzji. A co bedzie potem? Kapota na grzbiet i zasilek dla bezrobotnych? 200 dzieci ciag dalszy? Kto wie? Bede sie meldowac (jeden meldunek juz wyslany droga "emaliowana").
No wlasnie jaka mgle wolisz: dzdzysto-mzawkowa, gesta jak mleko (taka ciezka), wietrzno-delikatna, taka co stoi w gorze albo po bokach, taka co schodzi na ziemie, taka co orzezwia w gorace lato, czy taka szara w zimowy poranek, co to przenika do kosci? Zgadza sie - inne pasmo odczuwania, dotyk i sluch ON. Oj, znowu tesknie za SF.
PS Kotka Milka, to jak nic z czekolady byla.
Teremi - "sciana cos szaleje", oj wezwe i Ciebie na dywanik!
Wredni ludzie potrzebni sa! Bez nich byloby nudno, co? Mnie zawsze zastanawia CO stoi za ich wredota? Jakie sa jej powody, przyczyny? Mam zawsze ochote "rozebrac" to na czynniki pierwsze. Herbata zdecydowanie jest z rumem - dla Ciebie wszystko! Zielona herbata z rumem, zaraz sprobuje. Az sie boje napisac, ze ten kangur to WIADOMO KTO, bo jak nic, zaraz mnie trafi w leb jakis bumerang.
Greenw - We Wall nie krzyczymy "przytul mnie zycie", We Wall przytulamy zycie.
PS Sasza mowisz? EEEEE ...nie, dziekuje.
Sonia - Ty lepiej nie prowokuj z tym czepianiem. Mozesz zalowac. Hi. hi.
Efka - wieczorna cisza piekna. Nie usuwaj NEVER tego zdjecia z HP. Niech bedzie na oslode zycia i skolatane nerwy. Pani Sput i Rudi "grzeczne" sa? Hi, hi.
Pani Basiu z Warszawy - macham do Pani.
I na koniec Grejs - jestes w pionie. Przygladam Ci sie dokladnie i widze pion. Troche mnie bola plecy od tego podtrzymywania, ale czego sie nie robi z PRZYJAZNI. Wiec przylaz tutaj do Kredensu i niech juz sie zacznie bal!
No-To Na-Ra