juz dzis dostałas propozycje to byłas niezbyt zadowolona.....tak sie spytałam od niechcenia.....własnie przeczytałam ze 28.10 bedzie pełnia............
Dobra pora ;-))))
Jest czas na śniadanko ... o burczy mi w brzuchu - idę poszukać czegoś jadalnego zanim zajrzy tu o. Bo zaraz będzie wyliczać kalorie itp. i odbierze mi przyjemnosc ze śniadania ;-)))
Smacznego - pora na śniadanko!
Ojej, dopiero wstałam, a potem znów będę narzekać, że tak szybko mi dzień minął :((((
Dzień dobry oku :)
Dziękuje za gratulacje :)
Ps. Agniś, ja z zamikniętymi oczami piernika juz jadłam, więc dziś dzień dziecka :)
o jeny! a ja włączyłam TVP1 a tam zaprzysiężenie posłów... każdy indywidualnie składa przysięgę i cholera nikogo nie znam!!!!!! kogo żeśmy wybrali???????
ślubowanie poselskie zakończone, sejm pełen aż miło popatrzeć!
O kurcze! Własnie Zych mówi, że dziś mija 21 rocznica śmierci Popiełuszki i jakiś projekt ustawy zgłasza... no no no... brawo!!!!
Ciotka, nie krzycz tak! Przecie już 1 oko otworzyłam... narazie więcej nie trzeba :P
ojej... ojej... ojej... dzwonili do mnie z dziekanatu.... ojej... wyznaczyli mi termin... ojej... wreszcie po miesiącu czekania dziekan się zdecydował... ojej... niedobrze mi... ojej...