przez kreska So, 25.02.2006 15:03
Aro! Ja muszę wrócić na chwilkę do Witkacego..."był niewątpliwym twórcą fotografii artystycznej w naszym kraju". Jak na tamte czasy zdjęcia robił świetne, najczęściej były wynikiem eksperymentów. Mam też do niego słabość ze względu na dzień w któym się urodził- 24 lutego :)
Profesjonalnie oczywiście zdjęć nie ocenie-nie znam się na tym, choćby tak jak Ty. Podoba mi się, albo nie.... Zupełnie inaczej u mnie z teatrem. Kocham go oglądać, czasem lubię oceniać, bo trochę o nim wiem. Trochę. Dlatego miło mi, że wspomniałeś o Kantorze. Miałam okazję oglądać , dwa razy, wystawę jego prac-nie tylko fotografii, "umarła klasa" oczywiście też była, z tym , że w postaci scenografii ze spektaklu.
A ta Magnolia którą Ty wybrałeś, wcześniej też mi wpadła w oko , ale z wrodzonej złośliwości szukałam czegoś co nie było, według mnie, najlepsze...
Zostawiam moje ulubione zdjęcie Witkacego-na jego temat (zdjęcia oczywiście) pisano całe prace...
Pod spodem Gudzowaty-każdy go zna, jak mówiłam w dziedzinie fotografii nie wykażę
się zbytnią odkrywczością, lubie to co wpadnie mi w oko i już :)
Scully!!! czekamy!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowano Wt, 09.05.2006 13:09 przez
kreska, łącznie edytowano 1 raz