przez M.C. Cz, 11.05.2006 20:26
Ita, bez CUDNY! Wielkie dzieki! A czy Wy wiecie Siostry, ze jak sie znajdzie nie-cztero-platkowy kwiatek bzu to oznacza szczescie? Ja chyba widze taki jeden, tylko filetowy bez sie liczy bo bialy jest podwojny, zeby nie bylo oszustwa!
No i tekst.
"You and I must make a pact /podpisalas wlasna krwia pakt o Kredensie, wiec sie nie zrzekaj obywatelstwa, bo i tak We Prezydent odrzuci/(Sciana, na jakim Ty swiecie zyjesz? Kto sie dzisiaj zrzeka obywatelstwa?! Sowa ma paszport konsularny! Sama widzialam bo sie chwalila jak ja glaskalam, phi)
We must bring salvation back /w slowie "must" nie ma zadnego dna, jest jeno SILA/(w slowie "must" to jest musztrda pieprzowa)
Where there is love, I'll be there /halo Sowa! to ja Sciana! Macham do Ciebie, widzisz mnie? COPY!/(patrze, no macha, ale slabo, Sowa dalej robi za Basterkitona)
I'll reach out my hand to you, /tylko sie nie pomyl i nie lap za bumerang. Bumerang chwilowo lezy na stole, poszczeka na lepsze, bezdenne, czasy/(hi hi, a to sie chyba zakurzy)
I'll have faith in all you do /taka buddyjska, moze byc?/(a ja ma taka lakowo-lesno-deszczowa, czerpana prosto od Matki naszej Ziemi!)
Just call my name and I'll be there /tak wolaj: SCIAAAAANAAAAA! I pstryk - Sciana przyleci z kozetka/(przyniose wino, bedziemy glaskac)
Chorus: /HP! Na cale gardlo spiewamy: SOOOOWAAAA! SOOOOOWAAAAA!!!!! NIECH SIE PANI NIE CHOOOOWAAAAA/(to ja robie echo: ...OOOOWAAAA,....OOOOWAAAA,....OOOOWaaaa,....oooowaaaa....., ladnie wychodzi)
And oh - I'll be there to comfort you, /Sowa! Skoczyc do sklepu? Bledzik podac? Trampoline podsunac? Pan kaze, sluga musi/(a moze cos do przekaszenia, zagryche znaczy sie? pyta Marta Stewart)
Build my world of dreams around you /pstryk - nie ma zadnego DNA wokol SOWY! Sciana to dopiero ma moc Magika/("It's magic and you don't want to know just how it's done, it would ruin the show...")
I'm so glad that I found you /no bo, kurna, bez Ciebie, Sowa, to by dopiero bylo DNO nad DNAMI/(albo dziupla w dziupli!)
I'll be there with a love that's strong /no normalnie uwazaj na siebie - taka sila, ze moze zabic/(Sciana, moze bez przesady, WSZYSCY i tak wiedza za masz SILE, nie musisz sie tak afiszowac, co?)
I'll be your strength, I'll keep holding on /widzisz Sowa, Ty nic nie kumasz, bo ciagle spisz! I w ogole nie sluchasz tego, co ja mowie do Ciebie./(Sciana, przestanze ja tarmosic!)
Yes I will, yes I will /a co? obudzila sie krolewna?!/(nie tylko Jej sie chrapnelo, Principessie, chrrrrap, chrrrrrap...)
Let me fill your heart with joy and laughter /to ja pajac HP, skacze na trampolinie, zongluje bumerangami, spiewam, tancze na stole, co tam jeszcze chcesz?! WSZYSTKO potrafie/(ale usiedziec w spokoju NIE potrafisz!, dzizyz!!! CISZA!)
Togetherness, well that's all I'm after /przeciez znasz mnie od Nirwany, co nie?/(Rzepcio i...jak sie ten drugi krasnal nazywal?)
Whenever you need me, I'll be there /pstryk - nastala swiatlosc, pojawila sie Sciana/(zgas to swiatlo, przeciez Sowa SPI!!!!)
I'll be there to protect you /a jak ktos sie przyczepi do Ciebie, to mu dam w morde torebkom/(hi hi, nie ma to jak Rzep na Rzepa!)
With an unselfish love I respect you /Grejs! no normalnie na kolanach pisze ten podtekst/(a ja na swiezej trawie, lace znaczy sie)
Just call my name and I'll be there /przeciez jestem, szkoda Twojego glosu - To ja Aniol Stroz/(Sciana, wez te swoje skrzydla, to JA jestem DO glaskania!)
(chorus) /cala sala spiewa z nami: Sowa...Sowa...Sowa...Sowa.../(give me "S", give mi "O", give me "W", give me "A")
If you should ever find someone new /ja Ci znajde!/(Poszukiwaczy Skarbow RIGHTS!!!)
I know he'd better be good to you /bo jak nie - to torebkom w morde/(Scian, cos Ty, siebie bedziesz w morde walic?! Dac Ci jakas miekkom torebkem?)
'cos if he doesn't, I'll be there /mam nawet taki specjalny uscisk (lekcja judo #10), pokazac?/(no pokaz, moze byc przekroj, hi hi)
Don't you know, baby, yeah yeah /Grejs! Rece mi opadna, jesli nie wiesz.../(a mnie PIEC rak opadnie, wino sie rozleje....)
I'll be there, I'll be there, just call my name, I'll be there /Gdzie "there"? Przeciez jestem "here"/(potwierdzam, Sciana jest TU, widac po podtekscie uhm...)
(just look over your shoulders, honey - ooh) /i co?! Nie boj CIENIA, to tylko ja - Twoja Wanilia/(Grejs, przynioslam dla Ciebie Tratwe, Twoja Stara Amnezja, tratwa tez stara, jeszcze od przedszkola)
I'll be there, I'll be there, whenever you need me, I'll be there /Grejs...szkoda slow...przeciez i tak wiesz, ze "fajna jestes, wiesz?"/(No Sowa, odezwij sie, koniec piosenki, pora sie obudzic)
Don't you know, baby, yeah yeah /no normalnie "glupek", jesli nie wie/(yeah, baby, yeah!)
I'll be there, I'll be there, just call my name, I'll be there... /Sowa! DNA ni ma!/(Ni ma to jak Sowa z mOCHOTowa!!!)
spiew: Jackson Five + /Sciana/+(Emcia)