Poszukuję przepisu na pasztet z kurzych wątróbek. Kiedyś jakiś przepis umieściła tu K.J., niestety nie zapisałam i ...... klops. Mogą być również inne wersje. Moja wdzięczność nie będzie miała granic.
Wago, za przypomnienie obu przepisow, medal z marcepana ci sie nalezy Lubisz marcepana? A jakbys jeszcze zapodala na ktorej stronie jest sernik Placuniowy, to bys 2 medale marcepanowe dostala
Nigdy nie staraj sie zrozumiec wszystkiego, bo wszystko stanie sie niezrozumiale.
Tesso jeden medal marcepanowy możesz już wysyłać A drugiego chyba nie będzie. Nie spotkałam się z przepisem Placunia na sernik, ale może gdzieś jest... Mazurek zapamietałam, bo łatwy, a inne przepisy...no cóż, mnie samo czytanie skomplikowanych przepisów już męczy
Placuniu! Apel do Ciebie! Można prosić o przepis na PLACUNIOWY SERNIK ? Zdjęcia mile widziane;)
Kocham tekie pasztety. To jest po prostu doskonała sprawa w moim przekonaniu. Uwielbiam takie rzeczy po prostu!!!! ________________________ Tematy prac licencjackich z Ekonomii