ZiKo napisał(a):To ja już może pójdę?
Mzimu napisał(a):ZiKo napisał(a):To ja już może pójdę?
do gimnazjum?
to zle myslales, niektore mysla ze poruszaja tu niebo i ziemie gaworzac sobie o d...ie Maryni, Mzimu, Sonji Viv i innych tworow MarlepperkowychZiKo napisał(a):tylko ja myślałem, że na forum Pani Jandy to jest jakoś inaczej... ale spoko, fajnie się z Wami dyskutuje...o d..pie Maryni
ZiKo napisał(a):Może być i gimnazjum tylko, zeby młodzież nie była tak sfrustrowana, nie miała w sobie tyle jadu i nie wylewała żółci na ekran. Ja wiem, to taka prowokacja tylko ja myślałem, że na forum Pani Jandy to jest jakoś inaczej... ale spoko, fajnie się z Wami dyskutuje...o d..pie Maryni
ZiKo napisał(a): Mizmu jesteś geniusz, tylko, że sie nie ujawniasz, co?
ZiKo napisał(a):Przy okazji oceny mojej radosnej twórczości któś mi zrobił portret psychologiczny łał.
czesc nalesnikClitoris napisał(a):Tak tu płytko, że nawet naleśnik nie utonie.
Milord napisał(a):Ty coś takiego zrobiłeś wcześniej pod adresem kilku nawet osób.
Ale bez łał.
kibic napisał(a):czesc nalesnikClitoris napisał(a):Tak tu płytko, że nawet naleśnik nie utonie.
Mzimu napisał(a):ZiKo napisał(a): Mizmu jesteś geniusz, tylko, że sie nie ujawniasz, co?
i tu się /też/ mylisz otóż bynajmniej, voila: http://www.youtube.com/watch?v=0mGFOQAvg_8
No, teraz kolej na Ciebie, dziecino.