Kochana Pani Krystyno!
Najserdeczniejsze świąteczne życzenia miłości, radości, szczęścia, zdrowia, poczucia bezpieczeństwa, swobody i komfortu.
Wszystkiego wymarzonego od prawdziwego św. Mikołaja, za przyczyną którego działo się wiele cudów - zasłynął między innymi z nadzwyczajnych mocy nad płomieniami! A atrybuty , które są z nim utożsamiane to między innymi trzy piękne złote kule!
Wspaniałego słonecznego odpoczynku w Nowym 2015 Roku :)
Gorąco pozdrawiam czekając radośnie z nadzieją na Callas i inne fantastyczne wydarzenia w Nowym Roku , które nadają Sens i umilają wieczory np. „Ucho…” , „32…” „Ich czworo…”, koncerty w Ochu, , na wyjątkowe, bo 10. urodziny Polonii, itd… itd….. jednocześnie dziękując za wspaniałe artystyczne przeżycia w 2014 (jeszcze czeka mnie „Pani z przedszkola” już za kilka dni, jeszcze w starym Roku)
Dzięki Pani jest mi często łatwiej. Czasem sobie myślę, na poziomie abstrakcji, bo na prawdę jestem świadoma jak Pani bardzo jest zajęta, że fajnie by było jak by wyszła książka z zebranymi Pani cytatami, udzielonymi radami, pogladami pogrupowanymi według kategorii np. miłość, praca itd. z krótkimi Pani komentarzami, ćwiczeniami duchowymi przygotowanymi i aprobowanymi przez Panią i fajnych psychologów lub doradców duchowych