Chciałam Was przestrzec przed nadmiernym odchudzeniem. Dobrze, że teraz jest dużo artykułów, filmów i ogólnie wiedzy dostępnej, która podpowiada co powinniśmy robić i w jaki sposób, że nie powinniśmy schodzić poniżej ppm w swojej diecie odchudzającej. Zaczynając swoją przygodę z odchudzeniem niestety o tym nie wiedziałam i zagładzałam się, trenowałam i osiągnęłam w końcu co chciałam, z tym że efekt jojo się odezwał. Później już wiedziałam jak to ogarnąć i udało mi się utrzymać do dziś odpowiednią wagę. Jednak początki miały swój koszt, nabawiłam się rozregulowania cyklu miesiączkowego co doprowadziło do niepłodności. Teraz jako dorosła kobieta i mężatka, nie mogę osiągnąć tego, co planuję najbardziej, czyli macierzyństwa. Pojawiła się więc iskierka nadziei, gdy z mężem udaliśmy się do kliniki
https://www.invimed.pl/o-nas i od niedawna, bo od dwóch miesięcy z nimi współpracujemy pod opieką ginekologa. Nikomu nie życzę, aby przechodził przez to co ja, więc trzymajcie się zdrowo i odchudzajcie z głową.