przez M.C. Wt, 14.02.2006 18:02
Dzien, no nie da sie ukryc walentynkowy, dobry HP.
Ostatnich pare nocy spedzilam przygotowujac walentynki do szkoly dla moich dzieci. Dzieci tez odrobine pomagaly... zeby nie bylo.... Wcale sie nie zale U-WIE-LBIAM bawic sie w walentynkowa fairy. W tym roku robilismy wisiorki z imionami i bransoletki. Oczywiscie ze sie chwale, phi. Aaaa, wczoraj jeszcze bylam na party walentynkowej w przedszkolu, tam to dopiero bylo super!!!
Teremi, osobisty wiersz dziwnie do mnie pasuje, jak nic pan Czeslaw pisal o mnie, hihi. Dziekuje pieknie. Wszystkim dziekuje za walentynkowe zyczenia, kwiaty, piosenki. Chociaz ja raczej tez nie obchodze, ale te czekoladki od Kangurzycy dosyc mnie natchnely.... Mam tutaj taka podobna cukiernie oprocz domowej roboty czekoladek sa tam rowniez domowej roboty ciasta i ten zapach kawy....Dla mnie zdecydowanie late, decaf, rozmarzyalm sie....Trzynastko wiem, ze nawet Ty dalabys sie na niejedno tam skusic...
Jutro wyjezdzamy w goru Sierra, ma byc zamiec....Hmmm powiem Wam tylko, ze nigdy nie prowadzilam samochodu w sniegu, dobre, co?
Kangurzyco dzieki za opwiesc o wiszacej skale i zdjecia....
Mam dla Was piosenke, doswiadczylam kilku problemow z jej wklejeniem.... Pojawily sie bowiem jakies dziwne znaki (HTML, czy cos), Misiek pewnie wiedzialby jak je usunac jednym machnieciem klawiatury, ale ja nie Misiek, musialam zasuwac na piechote...Mam nadziej ze docenicie moj wysilek, oczywiscie ze moglam podac STRE-SZCZE-NIE, phi!
two, three, four (no i zaczynamy...)
(woo-hoo, woo-hoo)(tak jest wszystko sie zgadza, 4Xwoo-hoo, przyzwyczailam sie juz do czworek...oczywisty plagiat, ale nic mnie to nie obchodzi, phi, Izanno i prosze mi tu nie skarzyc!!!)
(woo-hoo,woo-hoo)(no i kon ma cztery nogi a to w tej piosence b. wazne, kon znaczy sie)
well my heart knows me better than i know myself (to sie jeszcze okaze, phi)
so i'm gonna let it do all the talking. (a to mi nawet odpowiada, hihi, moze nawet spiewac)
(woo-hoo,woo-hoo) (sowa jedna, nie serce, phi)
came across a place in the middle of nowhere (U-WIEL-BIAM takie miejsca!!!)
with a big black horse and a cherry tree. (woo-hoo!!!)
(woo-hoo,woo-hoo) (ooo-ooo....ta piosenke TRZEBA slyszec)
fell in fear, upon my back (czili serce w piersi mocno zabilo...)
i said don't look back, just keep on walking. (fine, fine, wprawe sie ma, phi)
(woo-hoo,woo-hoo) (walk, walk, walk, lewa, lewa, lewa...)
when the big black horse that looked this way,(i jak on patrzyl...dzizyz)
said hey lady, will you marry me? (kon przemowil i to od razu z sensem!)
(woo-hoo,woo-hoo) (woo- wooo- woooo, gidyja!!!)
but i said no, no, no,no-no-no (oto moj U-LU-BIO-NY wers!!!)
i said no, no, you're not the one for me (i drugi)
no, no, no,no-no-no (i trzeci)
i said no, no, you're not the one for me (i czwarty!)
(ooooo,woo-hoo) (ooooo-hooo)
and my heart had problem, in the early hours, (jeden problem? hi hi, i jest sie czym chwalic?)
so it stopped it dead for a beat or two. (czary mary takie, Kopernik tez byla kobieta, phi)
(woo-hoo,woo-hoo) (oooo-oooo-oooo)
but i cut some cord, and i shouldn't have done that, (oczywiscie ze should, phi, ze sznurka mozna lejce zrobic, konia okielzac!!!)
and it won't forgive me after all these years (oczywiscie ze forgive, szczesliwe konie czasu nie licza, acha!)
(woo-hoo,woo-hoo)(woo-hoo, woo-hoo-hoo, zmeczyla sie juz kobyla)
so i sent her to a place in the middle of nowhere (odludne miejsce, tajemnicze...moze nawet jakis ksiezyc poswieci...)
with a big black horse and a cherry tree. (ale nie bezludne!!!! i jakie tam beda sny pod ta wisnia, kolo tego konia, pod tym ksiezycem!!!)
(woo-hoo,woo-hoo) (howdy cowboy!!! czili TEXAS, hi hi)
now it won't come back , cause it's oh so happy (z mlodej piersi sie wyrwalo...)
and now i've got a hole for the world to see (....a hole in my life, jakbym slyszala pana Stinga)
(woo-hoo,woo-hoo) (...shadow in my heart....)
but it said no, no, no,no-no-no (i znowu mamy NO, wystarczy wstawic literke D i bedzie...)
i said no, no, you're not the one for me ( "no" mowie(my) zdecydowanie TAK!!!)
no, no, no,no-no-no (bo "TAK" to pachnie i NUDA, hi hi)
said no, no, you're not the one for me (pewnosc prawie oczywista)
(ooooo,woo-hoo) (noooo-noooo-noooo))
(oooo, oooo , ooooo) (nooooo-nooooo-nooooo)(koni co potrafi spiewac, acha!)
said no,no, no,no, no, no, no (oooooooo, zmienil zdanie!!!!)
you're not the one for me (i co tu z takim koniem poczac?)
said no, no, no,no, no, no, no (uwierzyl w moc slowa NO)
you're not the one for me (prosze, co za NO-torycznosc!....)
big black horse and a cherry tree (no wlasnie...)
i can't quite get there cause they've all forsken me (bo TAM zostala po nich sina dal, czili MGLA, o i pieknie jest)
big black horse and a cherry tree (czarny kon z czeresnia w siodle, i...poszlil!!!!)
i can't quite get there cause they've all forsken me (UN-FOR-GIV-ABLE!!!!...tak to wlasnie jest z konskim snem....jedyny slad to ta piosenka....)
KT Tunstall (nowe odkrycie mojego P., przyznam sie ze ja polubilam i ja)