przez M.C. Śr, 06.12.2006 10:37
Noca, zmeczona, HP.
Bedzie skrotowo, ale bedzie. No chyba ze usne to wtedy bedzie jeszcze bardziej skrotowo. Wiec tak. Sowa, hi hi, z calym szacunkiem dla ksiazki Miska, to chyba jednak nie jest TEN surfer. Facet zapomnial sie po co sie robi te tatuaze, czy jak? Czy mozna prosic o drugi prezent? Moze byc rowniez z tego samego zrodla.
PS Jeszcze raz dzieki za sms-a z pogrozkami i zalami, hi hi, takie lubie! Zaloze sie, ze takiego jeszcze nikt od Sowy nie dostal? Chca Druhny porownac?
Maszmunie, dziekuje za hint. Postaram sie nie przegapic.
PS Zupelnie powaznie rozwazam mozliwosc wyprobowania przepisu na nalewke miodowa. A jaki jest najkrotszy dozwolony okres "przegryzania sie skladnikow", hi hi?
Teremi, w sprawie myszy to ja juz nic nie powiem...Mam dla Ciebie opowiesc w temacie jakby, nie straszna, ale poczujesz lekki dreszczyk, pojdzie golebiem. Zastanawi amnie dlaczego one, tzn., myszy tak do Ciebie lgna? Podobno zwierzeta potrafia wyczuc niechec....
PS Co? Ja znowu mam byc swoim wlasnym Mikolajem? O nie, nie ma tak latwo!
PS Korepetytor osobisty? To jest przeciez najlepsza metoda na nauczenie sie jezyka! Wiem co mowie, zadzwoncie do mojego P., to potwierdzi. Ale jemu chyba sie ten pomysl nie spodoba.... Biore slowka.
PS Albercie wystarczy prad i woda???? Teremi...., Ty chyba naprawde nie lubisz Alberty. PS No dobra, doczytalam nizszy post, jezeli Alberta trafi na nalewke to zostanie w tej piwnicy troche dluzej.
PS Grazie, biegne po slownik.
Sciana, od razu, nawet bez poradnika, wiedzialam ze to moja wina! Phi. Czekam na weekendowa wierszscienke. Tupie noga, tup, tup, tup, tup...Moze byc glupia. Dopisze sie do niej Emcia i od razu zmadrzeje, hi hi.
Bronka, uklony za tekst. Dobry!
Teremi! Dopiero teraz dojrzalam kota. Teremi, czy to jest Twoje biurko? Czy mozna sowie wybrac z niego cos innego zamiast kota?
Dobranoc Druhny. Tu usnelam.