HEJ!!!
na początek coś, co Zła w grudniu na twórczości wkleiła, a dziś, żeby nie zniknęło gdzieś ponawiam
http://youtube.com/watch?v=CpjKPy64NpM& ... ed&search=
Krysiu, ja Ci bardzo dziękuję za wszystkie Twoje maile. Pastę jem. Inne zmiany pomału wprowadzam, nie jest ich wiele, bo jak się okazuje, z moją intuicją nie jest tak źle. Mam tylko pewne obawy, bo dr B. nie pozwala stosować radio i chemioterapii, a ostatnio pojawiły się pewne zmiany w moim podejściu do tego tematu. Są nowe odkrycia, sprawdziły się na pewnej części pacjentów i chcę się tego chwycić. Muszę się ratować.
O konkretach napiszę, jak je będę w 100% znała.
Nie mam pretensji ani żalu, ze ktoś chciał mi pomóc, nawet tak nie myślcie. Nie gniewajcie się jednak, gdy komuś przez parę dni nie odpisuję na maila czy sms, albo nie siedzę murem na gg.
Tyle jeszcze chcę zrobić, nie zawsze chce mi się gadać, a tym bardziej o chorobie, staram się dużo spać, odpoczywać, robić przyjemne rzeczy (ostatnio dziergam zwierzaczki).
Cały czas oczekuję na wieści z różnych stron świata i OBIECUJę dawać znać o wszystkim, co mnie czeka albo o możliwościach, jakie proponuje medycyna bardziej czy mniej oficjalna.
Choćby dla tych, którzy sie kiedyś znajdą w potrzebie podobnej do mojej. Oby nie!