Aga, podany przez Ciebie link też się nie otwiera (przez przecinek),
W dzienniku link podany jest z kropką na końcu, wystarczy pominąć, lub odsunąć kropkę spacją i działa.
Ania to jest prawidłowy http://www.franztravel.blogspot.com/
Wieczorne pozdrowienia
właśnie zajrzałam na stronę a w Dzienniku piękne zdjęcia. Ostatnio moja Mama miała podobne refleksje, że nie wie jak to się stało, że czas tak szybko przeleciał. Kiedy to mówiła na kolanach miała swojego ukochanego wnusia, mówi do niego, że jest „babcinym wnusiem na medal”. To pięcioletni synek mojego brata. Nasze Kochane Michasiątko, wszyscy mamy lekkiego, no dobra, wielkiego chopla na jego punkcie. Nasze oczko w głowie. Jest, eh długo by pisać, Pani przecież doskonale wie jakie są chłopaki kiedy mają pięć lat. Ostatnio pożyczył od mojej siostry maskotkę-misia i umówili się, że kolejnego pożyczy jak poprzedniego odda. Jak przyjechał do nas usiadł przed wielkim koszem z misiami i taki skonsternowany wpatruje się w nie, więc zapytałam co się stało, Michi na to "wiesz co ciocia zapomniałem sobie przypomnieć, żeby zabrać misia na wymianę" oczywiście hasło "zapomniałem sobie przypomnieć" funkcjonuje już jako rodzinne powidzonko, za każdym razem wywołując uśmiech.
A poniżej nasz, już wkrótce bo 15 grudnia, pięciolatek - Michałek
Miłej niedzieli, uśmiechu i spokojnych myśli
pozdrowienia
Magda