Ewo znalazłam tą heavy...
jakiejś 'organic valley'
no niech im bedzie, ciekawe gdzie mają tą swoją "organiczną" doline
i zrobiłam Panne, ale z 1/2 ilości, bo mam wrażenie że to nie jest przepis na jedną osobę... a ja cóż jeśli zrobię z litra śmietanki to i tak zjem całość
A.. no i dałam cukier trzcinowy, a nie "normalny", bo tylko taki mam w domu, a oczywiście jak poszłam do skelpu to zapomniałam. Najpierw go jeszcze przetarłam przez siteczko, bo jakiś taki zbrylony był.
Dlaczego to stygnięcie trwa tak długoooooo
Jak kupowałam w kasie wanilię to pani w kasie mnie pyta co to jest, no to jej mówie, to ona na mnie jak na UFO patrzy, to ja jej wyjaśniam że to na panne cotte, to ona na mnie jak na UFO-UF, to jej powiedziałam, że to na taki 'Italian pudding', to się uspokoiła i do mnie :"eeeeeh Europeans"
Pani Krystyno jak przytyję to będzie Pani wina